⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (2024)

088 033 1555

09:00 - 21:00 uur

Mijn boekingen

Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen

Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

  • Home
  • EK 2024
  • ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽

EK 2024

2, 3 of 4 dagen

Savoy Hotel Rotterdam

⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (5)⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (6)⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (7)⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (8)

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

bekijk op kaart

specialdeal

v.a. p.p.

44,50

totaal: 108,95 *

* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!

Trek je oranje shirt aan en verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in hartje Rotterdam tijdens de wedstrijden van Nederland op het EK 2024

Het is weer zo ver! Een van de meest opwindende toernooien in de voetbalgeschiedenis gaat in juni van start. En wij zijn er weer bij! Het EK 2024 zal plaatsvinden in Duitsland, maar dat weerhoudt jou er niet van om onze leeuwen op afstand aan te moedigen. Vanuit dit trendy 4*-hotel in hartje Rotterdam ervaar je de complete EK beleving. De verschillende Fan Zones in de stad dompelen je onder in een Oranje zee waar je al vroeg kunt genieten van een drankje en gezellige muziek. Zing, dans en wandel vrolijk verder in het feestgedruis en kijk de wedstrijden van Nederland op de talloze grote schermen die in de stad te vinden zijn!

Kies bij het boeken de juiste datums rond een van de wedstrijden van het Nederlands elftal

Speelschema:

Zondag 16 juni 2024 (Hamburg) om 15.00 uur: Polen- Nederland
Vrijdag 21 juni 2024 (Leipzig) om 21.00 uur: Nederland - Frankrijk
Dinsdag 25 juni (Berlijn) om 18.00 uur: Nederland - Oostenrijk

Let op: tickets voor de EK wedstrijden zijn niet inbegrepen!

EK 2024

2, 3 of 4 dagen

Savoy Hotel Rotterdam

⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (9)⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (10)⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (11)⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (12)

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

bekijk op kaart

Daarom is dit een goede deal

  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel ook boekbaar incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in midden in trendy Hoogkwartier
  • Op loopafstand van de Markthal, Kubuswoningen en Oude Haven
  • Tickets voor de wedstrijden zijn niet inbegrepen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel

Waar moet je zijn

Ben jij EK-ready? In Rotterdam, een stad met een rijke voetbalcultuur en een levendige uitgaansscene, zijn er tal van opties om de wedstrijden van Nederland tijdens het EK 2024 te kijken. Zo kun je in de hele stad terecht bij verschillende Fan Zones, waar alle voetbalfans samen komen om de wedstrijden te kijken in een feestelijke omgeving. Voel de Oranje passie en maak je klaar voor de wedstrijd! De stad heeft een breed scala aan sportbars en cafés waar je de wedstrijden tijdens een hapje en een drankje kunt bekijken. Proost met je vrienden in Paddy Murphy's Irish Pub of The Irish Times Pub en raak besmet met de Oranje koorts! Vergeet Café 't Fust niet, in dit traditionele café worden de wedstrijden op grote schermen uitgezonden, zowel binnen als buiten! Dit café laat je hart oranje kloppen voor, tijdens en na de wedstrijden dankzij de feest-dj's, versieringen en gezellige sfeer!

Juich voor Nederland op:
Zondag 16 juni 2024 (Hamburg) om 15.00 uur: Polen- Nederland
Vrijdag 21 juni 2024 (Leipzig) om 21.00 uur: Nederland - Frankrijk
Dinsdag 25 juni (Berlijn) om 18.00 uur: Nederland - Oostenrijk

Savoy Hotel Rotterdam

⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (13)⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (14)⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (15)⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (16)

Hoogstraat 81,

Rotterdam, Nederland

Kaart

Hoogstraat 81, Rotterdam, Nederland

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Laat je verwelkomen in het onlangs gerenoveerde Savoy Hotel Rotterdam. De ruime tweepersoonskamers zijn onder meer uitgerust met comfortabele bedden, een flatscreen Digital TV, een Nespresso machine, waterkoker, kluis, koelkastje en een ruime badkamer met inloopdouche. Voor het beluisteren van elpees of je eigen favoriete muzieklijst maak je gebruik van de platenspeler op de kamer. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel. In het hotel kun je lekker plaatsnemen bij Savoy LOCAL aan de bar of in de lounge van het hotel voor een heerlijk bakkie koffie. Je kunt bij Savoy Local iedere dag rekenen op een (h)eerlijk en vers ontbijt, volgens de Dutch Cuisine richtlijnen. Een supergoede start van de dag met verse, gezonde en lokale producten! Voor een smakelijke lunch of avondmaaltijd en lekkere borrelhapjes ben je aan het juiste adres. Schuif aan in de gezellige lounge of strijk lekker neer op het zonnige terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)

Nee

Wi-Fi

Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte

Ja

Lift

Ja

Bagage-opslag

Ja

Lounge

Ja

Fietsverhuur

Ja

Terras

Ja

Hoogtepunten

Kijk-kubus museumwoning

Musea

Overblaak 70

Je kent ze vast: de gekke kubuswoningen in Rotterdam. In deze speciaal ingerichte kubuswoningen krijg je als bezoeker een indruk hoe het is om hier te wonen.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken

Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea

Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Oude Haven Rotterdam

Bezienswaardigheden, Cultuur

Geldersekade

Deze haven stamt uit de 14e eeuw en is de oude haven van de stad. In de Oude Haven liggen veel historische schepen van het Havenmuseum in Rotterdam afgemeerd.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea

Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Koopgoot

Shoppen

Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Belangrijke informatie

Parkeren tegenover het hotel in parkeergarage 'De Kiphof': €18,50 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. en de Algemene voorwaarden Thuiswinkel van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen.Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen.Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn.Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen.Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen.Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (17) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (18) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (19) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (20) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (21) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (22) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (23) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (24) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (25) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (26) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (27) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (28) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (29) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (30) ⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (31)

Alle reizen worden verzorgd door Bookit en/of Travelcompany Holidays

Algemeen

  • Home
  • Over ons
  • Cookies
  • Contact
  • Privacy
  • Veelgestelde vragen
  • Omboekgarantie vluchten
  • Voorwaarden Bookit
  • Voorwaarden Travelcompany Holidays
  • Algemene Voorwaarden Thuiswinkel
  • Bestellen en betalen

Onze deals

  • Weekendje Weg
  • Hotels
  • Bestemmingen
  • Thema's
  • Nachtje Weg
  • Meerdere Dagen
  • Hotel Keten
  • Weekendjeweg Cadeau Card bestellen

Social media

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig met het maken van een boeking of heb je een vraag? Lees dan eerst even onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Bel: 088 033 1555

Veelgestelde vragen

⚽ Scoor de beste EK-overnachting in een 4*-hotel in hartje Rotterdam en laat de leeuw niet in zijn hemd staan! ⚽ (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6194

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.